Tilmelding til Roskilde Motions løbetræning for løbere der løber 5 km minimum 2 gange pr.uge

Deltagelse i træningen koster 400 kr ved indmeldelse, derefter 200 kr om året. Kontingent opkræves via Holdsport.dk  i løbet af en måned

Efter denne tilmelding vil du modtage en invitation til holdsport.dk som er vores primære kommunikations værktøj, kalender, hvor vi opkræver kontingent og stedet hvor vi inviterer til sociale sammenkomster.

Har du ikke modtaget en e-mail fra Roskilde Motion nogle dage efter tilmeldingen, så check først dit spam filter inden du tilmelder dig igen.  Virker tilmeldingen bare ikke for dig, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. forklar problemet, så vi kan hjælpe dig.  

Required *


Følgende spørgsmål skal vi som trænere bruge for bedre at kunne placere dig på et hold der passer dit niveau og undgå at du kommer på et forkert hold i forhold til din nuværende form.

 


Hvis du er i tvivl om din form er god nok, så tag kontakt med træningsformanden Louis Philipsen, så tager vi en snak om det er klogt at løbe med, da der kan være stor sandsynlighed for at skader opstår eller at du vil få dårlige løbe oplevelser, hvis du løber med uden at være i god nok form.